Estetik

Estetik

Fuentes Care älskar att arbeta med människor! För oss innebär hälsa att inkludera estetik i vår verksamhet.

Skönhet är ett begrepp som många försöker beskriva men skulle man fråga olika personer vad de anser att skönhet är, är chansen liten att vi skulle få samma svar.

 

Skönhet för oss kommer i olika former och det är kunden som bestämmer vad hen vill förbättra med just sitt yttre. Det finns mycket vi kan hjälpa dig med, för att forma, förbättra och/eller framhäva strukturer i kropp och ansikte.

Fuentes Care vill vara den hjälpande handen i att vårda din hälsa och skönhet ….. Ibland är de små detaljerna som gör de största skillnaderna!

                                                                                                                                                               Vi ser skönhet i alla!

Varför ska man välja Fuentes Care?

Medicinsk erfarenhet

Patient i fokus

Patientsäkerhet är av stor vikt för oss.
När du bokar en behandling med oss kan du känna dig trygg med att du befinner dig i goda händer.

Samtliga Fuentes Care behandlare är fullt legitimerade sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor med flera års utbildning och erfarenhet inom vård och estetik.
Även om komplikationer är ovanliga, står vi fullt förberedda att ingripa om ett problem skulle uppstå.

Vi arbetar varje dag för att erbjuda säker vård.

Vår existens är beroende av våra patienter. Därför är det viktigt för oss att du som patient ska känna dig bekväm och vara nöjd med vår service. Vi vill ge den bästa möjliga upplevelsen, från bokning av behandling till avslutad behandling. Vi behandlar våra patienter med respekt och omsorg, därför finns möjlighet till konsultation vid första mötet där vi tillbringar de första minuterna på att lära känna dig och dina behov. Därefter gör vi en analys av dina behov och skräddarsyr din personliga behandlingsplan. Det är viktigt att komma ihåg att vi gillar ärlighet då det varar längst, våra rekommendationer kommer att vara ärliga. Vi reserverar oss rätten att neka behandlingar som vi inte finner kommer att ge ett positivt resultat. Det är på detta sätt vi tillsammans uppnår de naturligaste och säkraste resultaten.